Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreis door Canada

Wanneer je graag een individuele rondreis door Canada wilt maken, ga je een onvergetelijke periode tegemoet. Canada is namelijk een prachtig maar bovenal veelzijdig land. Het bied je indrukwekkende bergen, bruisende steden, adembenemende natuur en met een beetje geluk spot je veel wilde dieren. De legendarische nationale parken zijn een ware must see voor iedere reiziger die van natuur houdt. Bij Vámonos Travels hebben we veel ervaring en kennis van dit fascinerende land, waardoor wij je graag helpen bij het verwezenlijken van je droomreis op maat. Zo weet je zeker dat je tijdens je rondreis door Canada precies ziet wat je graag wilt zien.

 

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Een individuele rondreis waar avontuur voorop staat maak je in Canada

Canada is het land van de Rocky Mountains, beren, orka’s, nationale parken, blauwe meren en bruisende steden. Bovendien vind je op de grens van Canada en Amerika de weerzinwekkende Niagara Watervallen. Aanschouw met eigen ogen dit prachtige natuurverschijnsel en je bent een onvergetelijke ervaring rijker. Kortom: Canada is een fantastische bestemming voor rustzoekers en levensgenieters. Dit maakt het land ook een uitstekende bestemming voor familiereizen.

Ga de vrijheid tegemoet en reis per camper

Wanneer je in je eigen tempo wilt genieten van al het mooist dat Canada te bieden heeft, is het reizen met een auto of camper zeker aan te raden. Ga zelf de weg op, ontdek verschillende plekken en ga ultieme vrijheid tegemoet. Huur een auto en passeer geweldige steden zoals Vancouver en Toronto, bezoek mooie stranden, rijd indrukwekkende bergen in en spot met een beetje geluk veel wilde dieren. Wij hebben al mooie autoroutes geselecteerd ter inspiratie. Zo bepaal je zelf hoe je je individuele rondreis door Canada invulling geeft.

Droom weg bij onze mooiste inspiratiereizen

Vámonos Travels heeft een uitgebreid aanbod met verschillende voorbeeldreizen, zodat je een duidelijk beeld van de mogelijkheden krijgt. Dit biedt tevens de mogelijkheid om inspiratie op te doen voor je reis. Wij helpen je graag bij het plannen van je perfecte reis. Jij bepaalt, wij organiseren! Vraag een offerte aan of neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 020-6735353 of te mailen naar info@vamonos.nl.