Boek met onze 4 zekerheden

Familiereis door Kroatië

Wanneer je met de kinderen op vakantie wilt, is een familiereis naar Kroatië zeker een aanrader. Het is een indrukwekkend land waar voldoende activiteiten zijn voor het hele gezin. Bezoek middeleeuwse steden met hoge stadsmuren, immense watervallen midden in de natuur of kom tot rust op een tropische eiland. Onze reisspecialisten bespreken graag je wensen met je om zo samen tot een onvergetelijke reis te komen. Hierbij stemmen we natuurlijk het reistempo af op de kinderen en boeken we kindvriendelijke accommodaties.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Maak een familiereis naar Kroatië en ga op avontuur in een van de nationale parken

Wat Kroatië tot een goede bestemming maakt voor jullie familiereis, is ongetwijfeld de natuur. Zo biedt Kroatië twee van de beste waterval-complexen in de wereld. Deze vind je bij Plitvice en Krka. Het water valt hier van meters hoog naar beneden, wat een zeer indrukwekkend gezicht is. Loop over houten paden langs de watervallen en spot in het kraakheldere waters verschillende soorten vissen. Het is ook zeker de moeite waard om de prachtige natuur in Nationaal Park Plitvice te ontdekken middels een lange wandeling met het gezin. Tijdens je familiereis naar Kroatië zijn er ook genoeg kindvriendelijke stranden waar je even helemaal tot rust komt. Ga hiervoor naar het zandstrand Bijeca in Medulin en vindt hier tevens voldoende mogelijkheden voor watersport. Zo kunnen jij of je kinderen zich helemaal uitleven! Uiteraard is het ook mogelijk om een aquapark te bezoeken, zoals Aquacolors in Porec. Nationaal Park Ucka is ook heel geschikt om te bezoeken tijdens jullie familiereis naar Kroatië. Hier kun je fietsen, kajakken en met de veerboot een spannende tocht maken.

Vraag een offerte aan en ontdek Kroatië

Geniet van indrukwekkende natuur en beleef spannende avonturen tijdens je familiereis naar Kroatië. Bij Vámonos Travels stel je je rondreis door Kroatië geheel zelf samen. Maak je wensen aan ons kenbaar en wij gaan voor je aan de slag om een fantastische reis samen te stellen waarbij we rekening houden met het reistempo, de leeftijd van jullie kinderen en boeken we kindvriendelijke accommodaties.. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wil je graag eerst een aantal vragen stellen of meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 020-6735353 of te mailen naar info@vamonos.nl.