Boek met onze 4 zekerheden

Rondreis Kroatië

Wanneer je van plan bent om te gaan reizen door Kroatië ga je een fantastische tijd tegemoet. Dit land is omringd door helderblauwe zeeën, heeft indrukwekkende natuurparken en bruisende steden. Het land wordt voor toeristen steeds populairder, maar heeft nog ontzettend veel mooie, onontdekte plekjes. Kroatië ligt in het geografische hart van Europa waarbij de hoofdstad Zagreb tot de familie van de oude Europese hoofdsteden behoort. Hier vind je fijne winkelstraten, prachtige gekleurde huisjes en hippe barretjes.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Wild Kroatië

Kroatie wild Momenteel staan er geen wildreizen voor Kroatië online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Highlights Kroatië

Kroatie highlights Momenteel staan er geen highlights voor Kroatië online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Reizen langs de vele hoogtepunten van Kroatië

Kroatië is ontzettend mooi om door te reizen en kent prachtige steden zoals Split, Porec en Sibenik. Maar ook Dubrovnik, de ‘Parel van de Adriatische Zee’, is zeker het bezoeken waard. Zowel in het voor- als het najaar is het hier heerlijk weer waardoor je altijd een lekker Kroatisch wijntje op het terras kunt drinken. Wanneer je de stad even wilt ontvluchten, is de Kvarner Baai en plek om heerlijk tot rust te komen. Deze baai is de noordelijke kuststrook van het eiland Krk. Tijdens een bezoek aan deze kraakheldere baai is het zelfs mogelijk om dolfijnen te zien zwemmen voor de kust! Waar Kroatië ook bekend om staat, zijn de smaakvolle wijnen. Breng hiervoor tijdens het reizen door Kroatië een bezoek aan schiereiland Peljesac of ga wijnproeven in Korcula. Reizen door Kroatië is geschikt voor jong en oud. Ga met het gezin of alleen tijdens een reis op maat waarbij je niets mist van dit veelzijdige land!

Vraag om persoonlijk advies voor de invulling van je reis

De experts van Vámonos Travels stellen graag een reis op maat voor je samen die aan al je wensen voldoet. Heb je al in gedachten wat je wilt zien tijdens het reizen door Kroatië of kun je daar wel wat hulp en advies bij gebruiken? Plan een route met hulp van onze reisspecialisten en creëer zo een reis op maat. Op deze manier word je vakantie precies zoals je het voor ogen hebt. Je vraagt eenvoudig een vrijblijvende offerte aan en ontvangt duidelijk beeld van alle mogelijkheden. Met vragen bereik je ons via 020-6735353 of info@vamonos.nl.