Nu boeken zonder aanbetaling
Vámonos Highlight

Trinidad: Casa la Casona

Casa la Casona is een casa particular in Trinidad, een Cubaanse Bed & Breakfast. Deze is echter bijzonder want het is één van de weinige luxe casas die er zijn. Je kunt het meer vergelijken met een boetiek hotelletje.

De eigenaren van de casa zullen je in de watten leggen, casa eigenaren zijn nou eenmaal een van de weinigen Cubanen die zelf invloed hebben op hun salaris. Daardoor kun je altijd een veel betere service verwachten in een casa in plaats van in een staatshotel. Echt een aanrader dus tijdens uw verblijf in Cuba. Deze casa is een must voor paardenliefhebbers, ze hebben eigen stallen en organiseren paardrijdtochten.

De casa particular heeft 8 kamers die allemaal rondom een weelderig begroeide tuin liggen. Het zijn 6 standaard kamers, een junior suite en een master suite. Allen zijn ingericht in een rustieke, koloniale stijl met veel aardetinten. De kamers beschikken over privé sanitair, airconditioning , minibar en een heerlijk terrasje om buiten te zitten. De casa heeft een restaurant waar je naast het ontbijt ook van de lunch en het diner kunt genieten. Deze casa heeft zelfs wifi in alle ruimtes van het huis.

De Casa ligt tussen het oude historische centrum en de Santa Rosa vallei in. Zo kun je genieten van het beste wat Trinidad te bieden heeft; reuring in de stad op loopafstand en de rust van de vallei.