Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreizen Cuba

Cuba is het land van de sigaren, felgekleurde oldtimers, rum, parelwitte stranden, bananenjungles en gekleurde woningen. Cuba is niet alleen een lust voor het oog, maar geeft je ook het gevoel dat je een stap terug de tijd in doet. Bezoek een traditionele tabaksplantage te paard of laat je door een oldtimer door het oude centrum van Havana rijden. Dankzij ons goede netwerk in Cuba verzorgen wij een volledige vakantie. Zo is een reis naar Cuba een zeer vertrouwde keuze. Slaap bij een Cubaanse familie of sluit je reis af in een prachtig hotel aan het strand.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Wild Cuba

Wild Cuba Momenteel staan er geen wildreizen voor Cuba online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Stap in de unieke wereld van Cuba

Cuba werd in 1492 ontdekt door Columbus als een van de eerste eilanden. Tijdens zijn reis naar Cuba kwam hij in contact met de oorspronkelijke bewoners. Het land werd een onderdeel van het Spaanse koloniale rijk en werd pas in 1902 weer onafhankelijk. De invloeden uit het Spaanse koloniale verleden zijn nog voelbaar in de oude straten. Gevuld met oude koloniale huizen in unieke kleuren vormen deze straten een lust voor het oog. Cuba is ook bekend van de revolutie van Fidel Castro en Che Guevara. Cuba is een van de laatste vijf communistische landen op aarde. Voor iedere cultuur- en geschiedenisfanaat is Cuba een perfecte bestemming. Dit unieke land ademt de gebeurtenissen uit het verleden.

Ontdek de vele bezienswaardigheden

Een vakantie in Cuba biedt veel moois. Bezoek Havana en maak kennis met de belangrijkste wijken; La Habana Vieja, het oude stadscentrum en Vedado. Bewonder de kathedraal en enkele paleizen, maar ook de vallei van Viñales is de moeite waard. Dit prachtige natuurgebied bestaat uit kalksteen dat vrij eenvoudig oplost in water. Als gevolg zijn hierdoor ondergrondse rivieren en grotten ontstaan. Bezoek een van de tabaksplantages of ga paardrijden door de heuvels. Houd je van wandelen? In de bergachtige omgeving van Soroa zijn prachtige wandeltochten uitgezet. Tijdens een wandeling kom je onder andere voorbij Salto Arco Iris, een prachtige waterval waar je een verfrissende duik neemt. Maar ook Trinidad is een stad die zeker niet aan je lijst mag ontbreken. Deze stad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en wij begrijpen zeker waarom. De straten zijn grotendeels gemaakt van keitjes en zand. Je zult vaker een paard en wagen tegenkomen dan auto’s in deze historische stad.

Vraag een offerte op maat aan

Door een reis voor je op maat samen te stellen of door gebruik te maken van één van onze voorbeeldreizen word je reis onvergetelijk. Wij stellen graag de mooiste route voor je samen. Wanneer je op vakantie gaat naar Cuba, laat Vámonos Travels je graag alle bijzondere plekken van deze bestemming zien. Maak je geen zorgen om vervoer, excursies, transfers en hotels, want wij ontzorgen je volledig. Vraag een vrijblijvende offerte aan en maak je wensen kenbaar. Wij beantwoorden graag je vragen en stellen een route samen die volledig voldoet aan al je wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op door te bellen naar 020-6735353 of te mailen naar info@vamonos.nl.