Nu boeken zonder aanbetaling
Vámonos Highlight

Trinidad/Topes de Collantes: Ecoalojamiento el Manantial

Ecoalojamiento el Manantial is een casa particular gelegen midden in de bergen van de Topes de Collantes. De ecolodge is eigenlijk een casa particular wat betekent dat je bij een Cubaans gezin thuis logeert. Een casa particular is de Cubaanse variant van de B&B en een unieke kans om een kijkje te nemen in het leven van een Cubaanse familie.

De casa particular heeft één rustieke maar smaakvol ingerichte kamer beschikbaar voor maximaal 3 personen met eigen sanitair. De kamer heeft een eigen balkon met hangmat zodat je ten volste kunt genieten van de weelderige en rustgevende omgeving. De tuin staat vol met heerlijke fruitbomen, zoals mango en avocadobomen. De kans is dan ook groot dat je deze op je bord vindt bij het ontbijt of dat de eigenaren Oscar en Aray hier een heerlijke avondmaaltijd mee koken, vergezeld van een varken aan het spit: een lokale specialiteit. De casa heeft een eigen natuurlijk zwembad gevoed wordt door een natuurlijke bron. Er is in Cuba werkelijk maar een plek als deze. Wees er dus snel bij om te boeken!

De casa ligt in het berggebied in het achter land van Trinidad; de Topes de Collantes en is omgeven door jungle en groen. Om bij de casa particular te komen neem je een hangbrug over een riviertje om het extra avontuurlijk te maken.