Nu boeken zonder aanbetaling
Vámonos Highlight

Kgalagadi Transfrontier Park: Xaus Lodge

Xaus Lodge ligt in het Zuid-Afrikaanse gedeelte van het Kgalagadi Transfrontier Park. Het Kgalagadi Transfrontier Park is een woestijngebied met gras bedekte zandduinen. Het park is met meer dan 3,4 miljoen hectare bijna twee keer zo groot als het Kruger Park. De lodge is gelegen op een unieke locatie en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving. Als eco-toerist benb je hier op je plek, het water is namelijk erg schaars in de omgeving en wordt daarom spaarzaam gebruikt. Voor elektriciteit is er een generator die werkt op gezette tijden. Daarnaast is er geen mobiel bereik, Wi-Fi of televisie aanwezig. Geniet van de rust!

Xaus Lodge biedt een gezellige lounge met open haard, bibliotheek, ambachtswinkel, observatiedesk om sterren te kijken, eetzaal met uitzicht en een zwembad. Vanuit de accommodatie geniet je van gamedrives, begeleide duinwandelingen, vogels kijken of een bezoek aan een Bushman dorp.

De twaalf chalets beschikken over een eigen terras met uitzicht. De kamers zijn voorzien van een badkamer met een fles gezuiverd drinkwater uit de woestijn. Voor de koudere nachten in de winter zijn er extra lakens en een gaskachel, voor in de zomer is er een fan.