Boek met onze 4 zekerheden

Rondreis Zuid-Afrika

Een vakantie naar Zuid-Afrika staat garant voor een bijzondere ervaring. Bezoek prachtige wijnboerderijen, maak spannende safari’s en spot wilde dieren, geniet van panoramische uitzichten en beklim de bekende Tafelberg. Zuid-Afrika is een gigantisch land. Natuurlijk wil je genieten van een comfortabele reis en daarom is het mogelijk om binnenlandse vluchten te verwerken in je reis. Zo profiteer je van korte rijafstanden, terwijl je het volledige land doorkruist. Een vakantie naar Zuid-Afrika biedt de perfecte combinatie van wild, natuur en cultuur.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De unieke cultuur van Zuid-Afrika

Maak kennis met de traditionele Afrikaanse cultuur tijdens een vakantie in Zuid-Afrika. In het zelfstandige koninkrijk Swaziland leer je de gastvrije bevolking kennen die in kleine dorpen op het platteland leeft. Als je gelukt hebt, woon je een lokaal feest bij waar traditionele dansen opgevoerd worden. Struin over de wijnlanden in het binnenland van de Westkaap en proef de lekkerste wijnen op een van de vele wijnlandgoederen van Zuid-Afrika, zoals in Stellenbosch. Kaapstad vormt de perfecte toevoeging aan je reis. Het Hollandse koloniale verleden zie je onder andere terug in het grote fort, de diverse landhuizen en de verschillende musea in de omgeving. Daarnaast vind je in deze bruisende stad straatjes vol leuke winkels, restaurants en cafés. Wandel naar de top van de Tafelberg en geniet van een panoramisch uitzicht over de stad. Of ontspan op een van de vele stranden in de baai van Kaapstad. Ook de koloniale gebouwen in Knysna zijn het bewonderen waard. In deze prachtige stad leer je veel over de geschiedenis van het land.

Wandel door uitgestrekte natuurparken of maak een avontuurlijke safari

Het Kruger Park is een uniek wildpark en een van de beroemdste ter wereld. Met een lengte van ruim 350 kilometer en een breedte van 60 kilometer strekt het Kruger Park zich uit tot de grens met Mozambique. Het park is goed bereikbaar dankzij de ver ontwikkelde infrastructuur. Zo is het mogelijk om met een gewone auto het hele park te doorkruisen. In het park leeft een grote diversiteit aan dieren. Spot de Big Five, bestaande uit leeuwen, buffels, olifanten, luipaarden en neushoorns, in het wild. Ten zuiden van Swaziland ligt een prachtig natuurpark, namelijk het Hluhluwe Game Reserve. Dit park is minder bekend dan het Kruger Park, maar zeker ook een bezoek waard. Maak een avontuurlijke safari per jeep en spot wilde dieren. Ervaar de ontspannen sfeer op de stranden van Umhlanga of winkel in een van de grootste winkelcentra van Zuid-Afrika dat slechts een paar kilometer verderop ligt. Reis vanuit hier door naar het in de Oostkaap provincie gelegen Tsitsikamma Nationaal Park waar je perfect dagwandelingen of meerdaagse trektochten maakt. Overnacht in hutten aan de kust, geniet op het prachtige strand van Nature’s Valley en snorkel en duik voor de kust.

Laat je prachtige reis op maat samenstellen

Zuid-Afrika beschikt over een grote diversiteit aan landschappen en is daarom een zeer geschikte bestemming voor je vakantie. Reis van Johannesburg naar Kaapstad en ontdek al het moois dat dit land te bieden heeft. Als specialist stellen wij graag een reis op maat voor je samen. Neem contact met ons op, maak je wensen kenbaar en vraag een vrijblijvende offerte aan. Je bereikt ons door contact op te nemen via 020-6735353 of info@vamonos.nl.