Boek met onze 4 zekerheden

Africamps Addo

Categorie A

Africamps Addo is een luxueuze glamping bestemming gelegen in de prachtige natuurlijke omgeving van het Addo Elephant National Park in Zuid-Afrika. Glamping, een samenvoeging van "glamorous" en "camping", biedt je de mogelijkheid om te genieten van de schoonheid van de natuur zonder afstand te doen van comfort.

De accommodatie bij Africamps Addo bestaat uit ruime en goed uitgeruste canvas-tenten die zijn opgezet op verhoogde houten platforms. Je kan ontspannen en tot rust komen op hun privéterras, terwijl ze genieten van adembenemende uitzichten op het omliggende landschap. De geluiden van de natuur om hen heen voegen een vleugje rust toe aan hun verblijf.

De accommodatie heeft ook gemeenschappelijke voorzieningen, waaronder een zwembad, een gezellige gemeenschappelijke ruimte en een goed uitgeruste keuken. Dit alles draagt bij aan een comfortabel en aangenaam verblijf voor alle gasten.

Een van de hoogtepunten van Africamps Addo is de nabijheid van het Addo Elephant National Park, een van de grootste en meest diverse nationale parken in Zuid-Afrika. Het park staat bekend om zijn overvloed aan wilde dieren, waaronder olifanten, leeuwen, neushoorns, buffels en talloze andere soorten.

 

africamps addo