Boek met onze 4 zekerheden

Africamps at Mackers

Categorie A

Africamps at Mackers is de perfecte plaats om tot rust te komen in de wildernis van de provincie Mpumalanga. Aan de oever van de Sabierivier vind je de luxe glamping tenten temidden van een groen bos. De comfortabele tenten bieden alle moderne gemakken terwijl je toch het kampeergevoel hebt.

Het camp bestaat uit 10 luxueuze safaritenten die allemaal beschikken over twee queen size bedden, een volledig uitgeruste keuken en een eigen badkamer. Naast de slaapkamers is er ook een klein woongedeelte met een eettafel en bank. Aan de voorzijde is een eigen veranda vanwaar je uitkijkt over de groene omgeving. Je kan bij de receptie een ontbijtmand en dinerbox bestellen waarmee je zelf je maaltijden kunt klaarmaken. Afkoelen kan in het zwembad of pootje badend in de rivier terwijl je in de koudere wintermaanden gebruik kunt maken van de open haard en elektrische dekens.

Op het landgoed zelf kan je verschillende wandelingen maken, er leven meer dan 250 soorten vogels in dit gebied. Daarnaast kan je een spa behandeling in je eigen tent reserveren. Op enkele minuten rijden van Hazyview kan je vanuit het kamp zowel het Kruger Park als de Panoramaroute bezoeken.

Africamps at Mackers