Boek met onze 4 zekerheden

Africamps Klein Karoo

Categorie A

Africamps Klein Karoo is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de struisvogelregio van Oudtshoorn maar ook de regio van de Kleine Karoo. Deze Afrciamps biedt safari tenten gelegen met uitzicht op een kleine waterplaats. De comfortabele tenten bieden alle moderne gemakken terwijl je toch het kampeergevoel hebt. Op het terrein loppen verschillende hertsoorten.

Het camp bestaat uit 12 luxueuze safaritenten die allemaal beschikken over 5 slaapplaatsen, een slaapkamer met een queen size bed en een slaapkamer met een queen met daarboven een enkel stapelbed. De tent heeft een volledig uitgeruste keuken en een eigen badkamer. Naast de slaapkamers is er ook een klein woongedeelte met een eettafel en bank. Aan de voorzijde is een eigen veranda vanwaar je uitkijkt over de groene omgeving. Je tent heeft een eigen braai!
Je kan bij de receptie een ontbijtmand en dinerbox bestellen waarmee je zelf je maaltijden kunt klaarmaken. Afkoelen kan in het zwembad terwijl je in de koudere wintermaanden gebruik kunt maken van de open haard en elektrische dekens.

Op het landgoed zelf kan je verschillende wandelingen maken, er leven enkele antilope soorten die naast je tent kunnen komen te staan. De eigenaren organiseren excursies waaronder een bezoek aan de stokstaartjesburcht op hun eigen terrein of een bezoek aan een werkende struisvogelboerderij.
Je kan vanaf de lodge de Cango Caves bezoeken en de indrukwekkende Swartberg pas rijden.

Africamps Klein Karoo