Boek met onze 4 zekerheden

Africamps White Elephant

Categorie A

Africamps at White Elephant is de centraal gelegen in Kwazulu Natal in het Pongola Game reserve. Het Pongola Game Reserve is 's werelds op een na oudste privéreservaat en het oudste in Afrika, daterend uit 1894. Hier, aan de oever van het 15000 hectare grote meer Jozini en aan de voet van het majestueuze Lebombo-gebergte, vindt u 12 volledig uitgeruste AfriCamps tenten.

Het camp bestaat uit 12 luxueuze safaritenten die allemaal geschikt zijn voor 5 personen. Een slaapkamer heeft een queen size bed, de andere kamer een queen met een enkel stapelbed erboven. De tent beschikt over een volledig uitgeruste keuken en een eigen badkamer. Naast de slaapkamers is er ook een klein woongedeelte met een eettafel en bank. Aan de voorzijde is een eigen veranda vanwaar je uitkijkt over de groene omgeving met braaifaciliteiten. Je kan bij de receptie een ontbijtmand, dinerbox of braaipakket bestellen waarmee je zelf je maaltijden kunt klaarmaken. Afkoelen kan in het zwembad terwijl je in de koudere wintermaanden gebruik kunt maken van de open haard en elektrische dekens. Elke tent hier heeft zijn eigen hot tub, wat voor heerlijke ontspanning zorgt na een mooie safari.

Op het landgoed zelf zijn verschillende safaris te maken, je kan oa. op safari per boot om olifanten te spotten, ook worden er gamesdrives en wandelsafaris aangeboden. Deze Africamps ligt op de grens met Eswatini en op 1,5 uur van Hluhluwe National park.  Op weg van St. Lucia naar deze Africamps kan je Hluhluwe bezoeken.

Africamps white elephant