Boek met onze 4 zekerheden

Alpenhof Lodge

Categorie A/B

De Alpenhof Lodge ligt in Mammoth Lakes. Het ligt zeer centraal, aan de overkant van het dorp Mammoth. De lodge bestaat uit verschillende kamers, hutten en suites. Deze lodge is perfect om te bezoeken in alle seizoenen. Zo is er een groot skigebied in de buurt en zijn er in de zomer veel mogelijkheden voor activiteiten in de natuur. De lodge is gebouwd volgens Europese chalet-stijl.

De kamers zijn sfeervol ingericht, met houten meubels en marmeren badkameronderdelen. Ze hebben een minibar en wanneer je hier in de winter verblijft, kun je de ski’s en snowboards op de rekken in de kamer plaatsen. Bij het hotel is een seizoensgebonden buitenzwembad aanwezig. Ook is er een bubbelbad, een sauna en twee restaurants.

De omgeving van Mammoth Lakes is schitterend. De Mammoth mountain bevindt zich hier en ook zijn er heetwaterbronnen en verschillende meren. Het is dan ook zeker de moeite waard om de natuur in te trekken. Maak een mooie wandeling of huur een roeiboot om een van de meren over te gaan.

Alpenhof Lodge