Boek met onze 4 zekerheden

Alpine Meadows Resort

Categorie B/S

Alpine Meadows Resort is gelegen op slechts 25 minuten ten oosten van Clearwater. Het ligt midden in de natuur aan de rand van het Hallamore Lake en vlakbij de entree naar Wells Gray Provincial Park.
Op deze afgelegen locatie, aan de oevers van het meer, liggen 29 blokhutten met toegang tot alle voorzieningen die dit full-service resort te bieden heeft. Van de jacuzzi met uitzicht op het meer tot een activiteitencentrum, verhuur van boten en visuitrusting. The Boathouse Restaurant & Lakeside Patio biedt een West Coast-geïnspireerd menu met de nadruk op lokale ingrediënten gecombineerd met de beste wijnen van British Columbia en is geopend voor ontbijt en diner. Gasten kunnen ook hun eigen maaltijd bereiden op de barbecue met uitzicht op het water.

Lokale activiteiten zijn onder meer paardrijden, kanoën, wildwatervaren, vissen, golfen, helikoptervluchten, langlaufen, hondensleeën, sneeuwscooteren en het verkennen van de paden van Wells Gray Park. Wells Gray Provincial Park, ook wel ‘Waterfall Park’ genoemd, staat bekend om de vele watervallen, wildernis en wilde dieren.

alpine meadows