Boek met onze 4 zekerheden

Arenal Paraíso Resort

Categorie B       

Het exotische Arenal Paraiso Resort & Spa heeft een compleet spa- en wellnesscentrum, waar zich 2 sauna's en een fitnesscentrum bevinden. In dit centrum worden massages aangeboden Verder beschikt het resort over winkels en restaurants.

Alle accommodaties bieden een prachtig uitzicht op de vulkaan Arenal en zijn uitgerust met kabel-tv en een koffiezetapparaat. De accommodaties hebben een eigen badkamer met een föhn en toiletartikelen. Een aantal units beschikt over een terras of een balkon.

Het hotel heeft ook 2 restaurants. Eén restaurant is gespecialiseerd in regionale gerechten, het andere serveert internationale gerechten. Er wordt een gratis ontbijtbuffet verzorgd en je kunt bij de receptie en in het restaurant gratis gebruikmaken van WiFi.

Verder vind je bij het Arenal Paraiso Resort & Spa een cadeauwinkel, 7 zwembaden met thermomineraal water en een gewoon zwembad. Er zijn ook natuurlijke wandelpaden en het resort biedt een autoverhuurservice. Er kunnen boomkruinwandelingen geregeld worden en het resort beschikt over bewaakte privéparkeergelegenheid.

Arenal Paraiso