Boek met onze 4 zekerheden

Artotel Sanur

Categorie B

Gelegen aan de kust van Bali, is het Artotel Sanur de ideale plek om te ontspannen! Artotel Sanur is een hotel die lokale kunst en creatieve gastvrijheid samenvoegd.  Dit boetiekhotel is ingericht met allerlei kunstwerken van hedendaagse kunstenaars uit Bali. Vanuit het dakzwembad heb je schitterend uitzicht over de stad Sanur.

De 89 kamers zijn door vijf getalenteerde kunstenaars ontworpen waarbij elke kamer een uniek design heeft gekregen. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, een minibar, een kluisje, een eigen badkamer met gratis toiletartikelen en een balkon.  De accommodatie beschikt verder over een lobby, een spa, 24-uursreceptie en er is gratis wifi in openbare ruimtes. Het hotel heeft een rooftopbar waar je in de openlucht van een heerlijke cocktail kunt genieten terwijl er een levendige sfeer heerst. Daarnaast heb je een panoramische uitzicht over de stad.

Het hotel ligt vlakbij het centrum van Sanur waar je allerlei winkels en ander eetgelegenheden tegenkomt. Het strand is op loopafstand te bereiken. De internationale luchthaven Bali Denpasar ligt op 11 km van het hotel.

artotel sanur