Boek met onze 4 zekerheden

Aurora Inn

Categorie B

Aurora Inn ligt in Dawson City, in Yukon. De eigenaren vinden het belangrijk dat hun gasten een onvergetelijke ervaring beleven tijdens hun verblijf. Het hotel is authentiek ingericht, met veel aandacht voor de details. Je hebt uitzicht op de bossen die zich op de heuvels achter het hotel bevinden.

De kamers zijn ruim en simpel ingericht. Ze hebben houten meubels en vloerbedekking. Ook zijn ze gedecoreerd met onderdelen die je aan de natuurlijke omgeving van het hotel zullen doen denken. Zo hangen er verschillende natuurposters en een aantal geweien. Het hotel heeft ook een eigen restaurant, waar je lokale gerechten kunt eten.

In de omgeving van het hotel kun je ervoor kiezen om de natuur in te gaan. Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar, zoals de 9th Ave Trail, de Midnight Dome Trail en de Crocus Bluff. Ook kun je naar het Tombstone Territorial Park gaan, op 1,5 uur van Dawson City. Het is een mooi natuurpark met een ruige wildernis. Zo zijn er bossen, meren, bergen en toendralandschappen.

Aurora Inn niet web