Boek met onze 4 zekerheden

Banff Inn

Categorie A

Banff Inn ligt vlakbij het centrum van het dorpje Banff. Op loopafstand van het hotel liggen een hoop gezellige restaurants, bars en verschillende winkels. Voor het hotel vertrekt de pendelbus naar de kabelbaan.

Het Banff Inn heeft verschillende soorten kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Het hotel heeft een ondergrondse parkeergarage waar je gratis de auto kan neerzetten. Banff Inn heeft een sauna, een stoomkamer en een grote jacuzzi waar je na een dag in de bergen heerlijk tot rust kunt komen. In het hotel is een restaurant waar je goed kunt ontbijten. Bij het restaurant Carlito’s worden ’s avonds heerlijke pizza bereidt.

Vanaf Banff zijn er veel mooi wandelroutes zoals rond Lake Moraine en rondom Lake Louise. Op Lake Louise kun je varen of in de winter zelfs schaatsen. Banff is het oudste National Park van Canada en ligt in de Rocky Mountains waar je onder andere elanden, rendieren en beren kunt spotten. Een bekende bezienswaardigheid in Banff is Valley of the Ten Peaks, bestaande uit tien bergtoppen.

banf inn