Boek met onze 4 zekerheden

Bantu

Categorie S

Het Bantu hotel is een bijzonder sfeervol boutique hotel binnen de ommuurde stad van Cartagena. In dit hotel hebben ze met behoud van de koloniale kenmerken een modern design toegepast met ruwe stenen muren, houten balken en interieur met een frisse uitstraling.

De 28 kamers van het hotel zijn smaakvol ingericht en beschikken o.a. over authentieke tegelvloeren, bakstenen muren en houten meubels.De inrichting is smaakvol en de kamers bieden veel comfort. Op het dak kijk je uit over de oude stad, een prachtige gezicht. Daarnaast is op het dakterras een verkoelend zwembad met ligbedjes wat geen overbodige luxe is in deze tropische stad. Je kunt dineren in het sfeervolle bar/restaurant op de binnenplaats.

Het Bantu hotel ligt midden in het ommuurde oude stadgedeelte van Cartagena. Cartagena is gelegen aan zee en heeft daarom naast de voordelen van een stad (zoals historie, musea, cultuur en goede restaurants) ook nog prettige stranden dichtbij. De Rosario eilanden kunnen met een dagtocht bezocht worden.

Bantu