Boek met onze 4 zekerheden

Be Tulum

Categorie S

Be Tulum is prachtig gelegen direct aan het strand en de zee midden in de jungle. Het is een heel bijzondere en magische plek.
Be Tulum is een luxueus design hotel, direct gelegen aan het witte zandstrand van Tulum en omgeven door een tropisch regenwoud. Het hotel is gebouwd tegen de kliffen, geïnspireerd door de rustieke charme en natuurlijke schoonheid van de Riviera Maya.

Be Tulum bestaat uit 64 exclusieve suites, allen ingeklemd tussen het witte zandstrand, de oceaan en de jungle. De suites zijn gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren, een heerlijke plek om tot rust te komen. Er zijn diverse verschillende suites, stuk voor stuk mooi ingericht. Met eigen balkon of terras of zelfs een eigen zwembad of hot tub. De Arena suites liggen direct aan het strand. De Jungle Suites liggen verscholen tussen de bomen, een zandpad met lantaarns leid je naar het strand. De Ocean Suites hebben een eigen zwembad, jaccuzi en prachtig uitzicht.
Het design hotel heeft een zwembad waar je zo uitkijkt op zee. Het buitenrestaurant met bar en terras zijn ’s avonds een prettige plek om te dineren en nog een drankje te nuttigen. Regelmatig is er een dj die op het strand voor het hotel draait.

Een verblijf in Be Tulum betekent genieten van zowel de Caribische zee, het parelwitte zandstrand en het tropische regenwoud. Be Tulum ligt aan de rand van het natuurreservaat Sian Ka’an. Tulum: een knusse badplaats te midden van de Maya cultuur. Een perfecte plek om uw Mexico rondreis af te sluiten. Zin in meer beweging? Ga dan snorkelen, duiken, mountainbiken of paardrijden. Vanaf het hotel kun je gemakkelijk het gezellige centrum van Tulum bezoeken. Struin door de straatjes van Tulum terwijl je de bekende Mexicaanse hoeden bekijkt, van de Mexicaanse kunst kunt genieten en souvenirs kan shoppen. Verder kun je een bezoek brengen aan de ruïnes van Tulum. De ruïnes liggen op een indrukwekkende klif.  

 
be tulum