Boek met onze 4 zekerheden

Best Western Mirador

Categorie B

Het Best Western Mirador Hotel ligt centraal in Chihuahua. Het ligt op loopafstand van musea, de kathedraal en het hoofdplein. In de buurt van het hotel liggen gezellige restaurants en leuke winkels.

Het hotel heeft fijne kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast heeft het hotel een restaurant waar lokale gerechten in combinatie met internationale gerechten geserveerd worden. Er is een bar waar soms optredens worden gegeven en waar u genieten van een drankje. Het B.W. Mirador heeft een binnenzwembad die het gehele jaar open is. Er is een fitness ruimte, een ruime tuin en een balie om excursies te boeken.  

Chihuahua is goed te voet te ontdekken. Loop langs de vele winkels met cowboy hoeden en laarzen en breng een bezoek aan de kathedraal en de kerk van Fransisco van Assisi. Het revolutiemuseum ligt iets buiten het centrum maar ook zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen. Naast de stad zelf is Chihuahua het begint punt van één van de meest spectaculaire treinreizen ter wereld, El Chepe. De treinreis zelf begint in het stadje Creel maar daar moet u heen vanaf Chihuahua.

chihuahua