Boek met onze 4 zekerheden

Best Western Plus Santa Barbara

Categorie A

Het Best Western Plus Santa Barbara hotel ligt in het hart van Santa Barbara, dichtbij de bekende bezienswaardigheden. Ook ligt het op slechts 10 minuten rijden van het strand. Het design van het hotel is geïnspireerd op de natuur en het strand. Zo is er veel gebruik gemaakt van zandkleuren, natuursteen en hout. Ook zijn er in en om het hotel veel bloemen en planten te vinden. 

De kamers zijn ruim opgezet. Ze hebben een mooie inrichting die voor veel lichtinval zorgt. Ze beschikken over een airco en een minibar. Verder heeft het hotel een buitenzwembad met een bubbelbad en een whirlpool. Ook is er een restaurant aanwezig waar ze lokale gerechten serveren. 

Santa Barbara is een bruisende stad, waar veel te doen is, maar waar toch een ontspannen sfeer hangt. Op 15 minuten lopen van het hotel ligt de Mission van Santa Barbara. Dit is een schitterende kerk met een zeer rijke geschiedenis. Het interieur is prachtig en de kerk heeft ook een museum waar je meer over de geschiedenis van de kerk en de stad kunt leren.

Best Western Plus Encina