Boek met onze 4 zekerheden

Bosko

Categorie S

Bosko is een glamping accommodatie met als motto “De luxe van de natuur”. Dit zegt meteen alles, het is een unieke plek om te verblijven. Je overnacht in een tentkoepel midden in de natuur met uitzicht op het meer van Guatapé.

Bosko heeft “mush-room”: kamers met de bolvorm van een champignon. Het is een soort tent die bestaat uit een koepel van stof en deels doorzichtig materiaal zodat je de natuur ten volle op je in kunt laten werken. De tent heeft alle comfort en naast de tent is er een openluchtbadkamer. Je hebt vanuit je tent een uniek uitzicht op het meer.

Bij het verblijf zitten de volgende activiteiten inbegrepen (gratis): kajakken, suppen, vissen en een kampvuur. Tegen betaling kun je gebruiken maken van de spa, een speedboat tour of een helikoptervlucht maken of gaan rotsklimmen en wakeboarden.
Bosko ligt net buiten het centrum van Guatapé aan één van de landtongen die in het meer uitsteken. Het koloniale stadje Guatapé staat bekend om zijn meer en de monoliet El Peñol, een enorme rots die je kunt beklimmen.
 

Bosko