Boek met onze 4 zekerheden

BW Ruby’s Inn

Categorie A

Het Best Western Ruby’s Inn ligt in Bryce Canyon. Het is de accommodatie die het dichts bij het Bryce Canyon National Park ligt, op 1,5 kilometer afstand. Het heeft dan ook de perfecte locatie om dit park verder te ontdekken. Het hotel staat helemaal in het teken van het wilde westen. Dit ontwerp past goed bij de omgeving van het hotel.

De kamers zijn ruim en staan ook in het teken van het wilde westen. De kleur bruin staat centraal en deze is in de kamers terug te vinden in allerlei verschillende tinten. Het hotel heeft twee binnenzwembaden, twee eigen winkels en een fitnessruimte. Ook hebben ze drie restaurants, die verschillende soorten gerechten serveren.

De Bryce Canyon is een indrukwekkend gebied waar veel natuurschoon te bewonderen is. Het bestaat uit vele stenen rotspilaren in allerlei vormen en maten. Deze ontstaan door het smeltwater dat door het gebied loopt. ’s Nachts bevriest dit water en zet het uit, waardoor er stukken rots afbreken. Dit resulteert in de unieke vormen van de rotsen.

BW Ruby's InnJPG