Boek met onze 4 zekerheden

Camping Canada

Categorie A

Omdat de campings in Canada op verschillende momenten te boeken zijn, is dan ook niet mogelijk op het moment van boeken aan te geven op welke camping je gaat overnachten.

Er is onderscheid te maken in Public (bijv. Wapiti Campground in Jasper NP) en Private Campgrounds (bijv. Riverside Resort in Whistler).

Public campgrounds zijn vaak in National/Provincial Parks en zijn op mooie plekken gelegen. Op deze campings is vaak geen hook-up voor je eigen camper en voorzieningen zoals douches en WiFi zijn minimaal of niet aanwezig. De campingplaatsen op deze campings zijn over het algemeen groot en je hebt hier veel privacy.

Private campgrounds zijn qua locatie een stuk minder (vaak in of dichtbij een stad/dorp), maar de voorzieningen zijn hier luxer. Een aansluiting voor je eigen camper, een zwembad, douches en WiFi zijn vaak aanwezig. Je kunt je eigen voorkeur qua type campings doorgeven (dit kan uiteraard ook een mix zijn) zodat wij hier rekening mee kunnen houden, maar wij kunnen niets garanderen! Ongeveer 3 maanden voor vertrek ontvang je een overzicht met de geboekte campings. De best mogelijke, beschikbare, plaats op dat moment wordt geboekt, dit kan tot 50 kilometer van het park vandaan zijn.

camper camping Canada