Boek met onze 4 zekerheden

Camping USA

Categorie A

Omdat de campings in de USA op verschillende momenten te boeken zijn, is dan ook niet mogelijk op het moment van boeken aan te geven op welke camping je gaat overnachten.

Er is onderscheid te maken in campground in de Nationale parken en die erbuiten.

De campgrounds in de Nationale Parken zijn op mooie plekken gelegen. Op deze campings is vaak geen hook-up voor je eigen camper en voorzieningen zoals douches en WiFi zijn minimaal of niet aanwezig. De campingplaatsen op deze campings zijn over het algemeen groot en u heeft hier veel privacy.

Private campgrounds zijn qua locatie een stuk minder (vaak in of dichtbij een stad/dorp), maar de voorzieningen zijn hier luxer. Een aansluiting voor jouw camper, een zwembad, douches en WiFi zijn vaak aanwezig. Je kunt je voorkeur qua type campings doorgeven (dit kan uiteraard ook een mix zijn) zodat wij hier rekening mee kunnen houden, maar wij kunnen niets garanderen! Ongeveer 3 maanden voor vertrek ontvang je een overzicht met de geboekte campings. De best mogelijke, beschikbare, plaats op dat moment wordt geboekt, dit kan tot 50 kilometer van het park vandaan zijn.

 

camper in zion