Boek met onze 4 zekerheden

Capellan Getsemani

Categorie B

Hotel Capellan is een toegangspoort in het hart van Getsemani, de meest kleurrijke wijk van Cartagena. Elk detail nodigt u uit om te genieten en te ontspannen in een stijlvolle omgeving.

Het hotel is gebowud in een Spaanse koloniale stijl en het Franse interieur en de voorzieningen van het hotel maken het ideaal voor het verkennen van de enorme culturele en gastronomische rijkdom van Colombia in een prachtige, veilige en comfortabele omgeving met eersteklas service. De lichte kamers zijn luxe ingericht en hebben stenen of houten vloeren. Het hotel heeft een heerlijk dagterras met zwembad en jacuzzi vanwaar je een mooi uitzicht hebt over de stad. Hier is ook een poolbar en een terras. Er is tevens een spa. Het hotel heeft ook een goed lokaal restraurant  genaamd Clero restaurant. Op loopafstand zijn nog veel meer leuke restaurantjes te vinden.

Het Hotel Capellan de Getsemani is gelegen op slechts een steenworp afstand van de ommuurde stad, het historische centrum, de klokkentoren en de Pegasus-pier.

Capellan Getsemani