Boek met onze 4 zekerheden

Casa Mexicana

Categorie B

Casa Mexicana is gelegen in de prachtige berg- en koloniale stad San Cristóbal. Het is centraal gelegen en op loopafstand van vele historische bezienswaardigheden. In de buurt zijn veel leuke restaurantjes en cafeetjes.

Casa Mexicana heeft verschillende soorten kamers die allen warm zijn ingericht en een balkon hebben. Het is gevestigd in een oud koloniaal pand met een mooie tuin. De inrichting van het hotel is gebaseerd op de Mexicaanse sfeer. Hierdoor zijn er veel lokale producten en Mexicaanse decoraties. Bij het restaurant worden heerlijke Mexicaanse gerechten geserveerd in combinatie met lokale gerechten uit de regio Yucatan.

San Cristobal de las Casas is een knusse plaats waar u heerlijke door de verschillende straatjes kunt struinen. Vanuit het stadje kunt u de dorpjes Chamula en Zinacantán bezoeken, waar de bevolking door de plaatselijke klederdracht een kleurrijk beeld geeft. Verder is er op een uur rijden de Canyon del Sumidero, waarvan de Mexicanen zeggen dat deze te vergelijken is met de Grand Canyon.  

casa mexicana