Boek met onze 4 zekerheden

Coast Hillcrest Hotel

Categorie B

Het Coast Hillcrest Resort Hotel ligt bij de ingang van Glacier en Mount Revelstoke National Parks. Gelegen tussen de spectaculaire Selkirk en Monashee Mountains, is het resort perfect gelegen voor reizigers langs de Trans-Canada Highway.

De smaakvol ingerichte kamers bieden ruim comfort en moderne voorzieningen, Geniet van de heerlijke keuken en het adembenemende uitzicht in de eetkamer met 120 zitplaatsen. Ga na het diner bij het knetterende haardvuur zitten in de Mountain Guides Lounge of ontspan aan de bar terwijl je geniet van je favoriete drankje. Andere faciliteiten in het hotel zijn onder meer een speelkamer, fitnessruimte, whirlpool, stoombad en sauna. Massage is mogelijk op afspraak.

Revelstoke is een dorp gelegen in het Revelstoke National Park. Aan te raden is een rit over de Meadows in the Sky Parkway naar de top van de Mount Revelstoke (1920 m) en het Balsam Lake.
In het National Park ligt ook de Revelstoke Dam, één van de grootste energiebronnen in British Columbia. In de omgeving van het meer kun je kayakken, windsurfen, zeilen of vissen.
 
 

coast hillcrest hotel