Boek met onze 4 zekerheden

Cortijo Balzain

Categorie A

Cortijo Balzain ligt in het natuurgebied Sierra Nevada, midden in de bergen en dicht bij Granada. Het bestaat uit een 17e-eeuwse boerderij die omringd wordt door 9 huisjes, waarin de accommodaties zich bevinden. Omgeven door de natuur met onder andere verschillende notenbomen, kunt u hier helemaal tot rust komen.

Je verblijft in een van de losstaande huisjes. De huisjes zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht, waarbij voornamelijk hout en steen is gebruikt. Verder hebben ze een eigen terras met waar je heerlijk van de Spaanse zon kunt genieten. Cortijo Balzain heeft een zoutwaterzwembad en een restaurant. Voor de kinderen is er een kleine kinderboerderij met een speeltuintje.

Vanuit de accommodatie zijn er verschillende activiteiten te ondernemen. Neem de tijd om het Sierra Nevada gebied verder te ontdekken. Ook mag een bezoek aan de stad Granada niet ontbreken, de stad is binnen een half uur rijden te bereiken. Ga bijvoorbeeld naar het Parque de las Ciencias, een wetenschappelijk centrum en een museum dat zeer geschikt is voor kinderen.

Cortijo Balzain, Granada