Boek met onze 4 zekerheden

Costa Baja Resort

Categorie S

Het Costa Baja Resort ligt iets buiten het centrum van La Paz. Het is direct gelegen aan de jachthaven en de zee. In de buurt van het hotel liggen een paar andere mooie stranden. U kunt gemakkelijk in het centrum van La Paz komen vanaf het hotel.

Het Costa Baja Resort is een groot hotel met verschillende soorten kamers. De kamers kijken uit over de baai, de golfbaan, het zwembad of de zee. De kamers hebben een fijne lichtinval en zijn allen erg ruim. Het hotel heeft een groot zwembad met een gezellige poolbar. Op het privé strand is een gezellige strandbar. Bij de beach club van het hotel bieden ze massages aan, kunt u tennissen of fitnessen en genieten van een hapje en drankje. Er zijn twee restaurants waar heerlijke gerechten worden geserveerd waaronder verse vis gerechten. Er is een spa aanwezig waar u diverse massage behandelingen kunt boeken. Voor de actievelingen kan er ook gegolfd worden.  

De stad La Paz doet verrassend internationaal aan en is toch de meest 'Mexicaanse' stad van heel Baja California. Aan het strand Malecón zijn uitstekende restaurants en hippe winkels te vinden. La Paz is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar het nationaal park Cabo Pulmo en het bekende plaatsje Todos Santos.

costa baja