Boek met onze 4 zekerheden

Cova Inn

Categorie A

Het Cova Hotel ligt in het centrum van San Francisco, in de wijk Little Saigon. Het is een boetiek hotel dat modern en stijlvol is ingericht. Er is gebruik gemaakt van een aantal donkere kleurtinten, in combinatie met gekleurde lichten. Hierdoor ziet het er luxe uit. Vanaf het dakterras en de verschillende gemeenschappelijke lounges heb je een mooi uitzicht op de stad en de omgeving.

De kamers hebben een fris ontwerp, met zachte zandtinten. De ramen lopen van de vloer tot aan het plafond, waardoor je ook vanuit daar van de stad kunt genieten. Ook hebben ze een Frans balkon. Het hotel heeft een bar op het dakterras waar elke avond heerlijke drankjes worden geserveerd. Ook is er een fitnesscentrum.

Een must do in San Francisco is een ritje met de bekende kabeltram. Een leuke manier om dit te doen is om er zelf een tour van te maken. De tram gaat langs drie verschillende routes, over de 43 heuvels waarop de stad San Francisco gebouwd is. De routes beginnen vanuit het stadscentrum, vanaf de Market Street of vanaf California Street.

Cova Inn