Boek met onze 4 zekerheden

Days Inn Miramichi

Categorie A

Het Days Miramichi Hotel is gelegen in het hart van Miramichi op een steenworp afstand van de Miramichi rivier. In de buurt van het hotel liggen veel restaurants en bezienswaardigheden. Vanaf het hotel is het gemakkelijk om de stad uit te rijden voor activiteiten buiten de stad.

Days Miramichi is een rustig hotel met ruime kamers die gemakkelijk zijn ingericht. Sommige kamers beschikken over een patio of een klein balkon. Door de centrale ligging van het hotel ben je in een paar minuten in het centrum van Miramichi of juist buiten de stad. het hotel beschikt over een barbecue plaats en er is een klein restaurantje voor ontbijt aanwezig. Je kunt gebruik maken van de fitnessruimte in het hotel.

In de omgeving van de Miramichi rivier zijn talloze activiteiten te ondernemen. Wandelen, vissen, kanoën en tuben zijn populaire activiteiten in en rondom de stad. Je kunt een boottour doen richting Beaubears Island of een bezoek brengen aan Kouchibougac National Park. In dit park zijn naast vele eilanden, duinen, lagunes en bossen verschillende soorten zeevogels en zeehonden te spotten.
 

 

 

miramichi days