Boek met onze 4 zekerheden

De Oude Kraal Country Estate

Categorie A/B/S

De Oude Kraal Country Estate ligt op een werkende schapenboerderij welke al door meerdere generaties wordt gerund. Hier kan je genieten van een verblijf in landelijke stijl nabij Bloemfontein. De accommodatie is opgebouwd uit natuurlijke rotsen om de kraal (het dierenverblijf) voor roofdieren te behoeden. Je vindt hier restaurant de Oude Kraal, De Skaap Kraal Shop en de luxueuze spa.

Er zijn 11 Garden rooms en 6 Merino kamers. De 11 Garden rooms liggen buiten het hoofdgebouw, hebben een eigen veranda, open haard, gratis wifi, koffie- en thee faciliteiten, minibar, airconditioning, en-suite badkamer met buitendouche en uitzicht op het groene landschap. De Merino kamers liggen verder van het hoofdgebouw en hebben de mogelijkheid om zelf maaltijden te bereiden met een eigen braai en kleine kitchenette.

De ligging van de accommodatie leent zich uitstekend om te gaan paardrijden, wandelen, mountainbiken, een sundowner te doen, vogels spotten, sterrenkijken en een rondleiding over de boerderij te doen. Uiteraard kan je ook Bloemfontein gaan verkennen.
De Oude Kraal Country Estate ligt 35 kilometer vanaf Bloemfontein.

De Oude Kraal Country Estate