Boek met onze 4 zekerheden

Desert Hills Lodge

Categorie B

Op slechts 30 km van de Naukluft-poort aan de C19, is Desert Hills Lodge perfect gepositioneerd om de schoonheid van de Namib te ontdekken. Het is een unieke locatie met prachtig uitzicht over de woestijn. Het voelt alsof je in niemandsland ben beland, een fijne plek om een paar dagen te spenderen.

Desert Hills Lodge bestaat uit 18 individuele luxe suites, geïnspireerd op de grashutten van de San-bevolking van vroeger. Door de unieke bouwstijl passen de suites/huisjes perfect in de omgeving en lijkt het net of het onderdeel van de natuur is. Je kunt bij het zwembad van de lodge bijkomen van een dag Sossusvlei of genieten van een drankje aan de bar. Vanaf het terras van het restaurant heb je prachtig uitzicht over de omgeving.

Vanaf Desert Hills Lodge kun je de zandduinen van de Sossusvlei bezoeken. De indrukwekkende rode zandduinen zijn hier meer dan 200 meter hoog. Verschillende korte wandelingen maken het mogelijk het onwerkelijke landschap goed op je in te laten werken. Zo moet je zeker Deadvlei niet overslaan, een iconische zoutpan met dode bomen midden tussen de duinen.

Desert Hills