Boek met onze 4 zekerheden

Discovery B&B

Categorie A

Discovery B&B wordt gerund door een Nederlands stel en ligt op ongeveer 15 kilometer van het centrum van Maun. Vanuit de lodge in Maun kun je luisteren naar de geluiden van verschillende dieren, zoals bush-baby’s, ezels, boomeekhoorns, nijlpaarden en jakhalzen. Ook kun je een wandeling maken langs de Thamalakane rivier, maar Discovery B&B leent zich voornamelijk als uitvalsbasis om de Okavango Delta te ontdekken. Je kunt aansluiten bij het gezamenlijk diner en 's avonds je verhalen delen bij het kampvuur. De tuin heeft een vijver waar veel verschillende vogels op af komen.

De 9 traditioneel Afrikaanse huisjes beschikken allen over een klamboe, zitje, koffie- en thee faciliteiten en een terras. De rondavels hebben ook een buiten douche. Discovery B&B heeft ook een zwembad, een bar, een parkeerterrein en een coffee shop. Gratis wifi is beschikbaar.

Het ligt op ongeveer 15 kilometer van het centrum van Maun. Enkele restaurants liggen dichtbij de accommodatie. Maun Airport ligt op ongeveer 30 minuten rijden.
 
 

Discovery B&B