Boek met onze 4 zekerheden

Elephant Rock Lodge

Categorie B

De Elephant Rock Private Safari Lodge is een prachtige lodge gelegen in het malariavrije Nambiti Private Game Reserve. Je geniet hier van een kleinschalige safari-ervaring waarbij je onder begeleiding van één van de professionele gidsen van de lodge op zoek gaat naar onder meer de Big Five en andere dieren zoals cheeta’s, hyena’s en meer dan 250 verschillende vogelsoorten.

De lodge bestaat uit slechts vijf luxe chalets. Ieder chalet heeft een eigen veranda met uitzicht op de waterhole of het bushveld. Daarnaast zijn de chalets voorzien van airconditioning voor de hetere dagen en kan je heerlijk douchen in de buitendouche. Ontspan bij het zwembad of kijk uit over de omgeving vanaf het dek met uitzicht op de waterhole. De bar is een uitstekende plek om alvast voor het diner een drankje te doen.

Je komt hier om op safari te gaan en dat gebeurt zowel ’s ochtends als ’s middags in open safarivoertuigen onder begeleiding van een gids. In de ochtend begin je met een kopje koffie en je gaat na zonsopkomst direct op pad. Aan het eind van de rit staat het ontbijt al op je te wachten. De middag gamedrive begint rond een uur of drie en sluit direct aan op het diner.
 

Elephant Rock Lodge