Boek met onze 4 zekerheden

Emerald Lake Lodge

Categorie S

Emerald Lake Lodge is een luxe berghut gelegen aan het Emerald Lake. Het ligt op 20 minuten ten westen van Lake Louise. De lodge heeft prachtige ligging en wordt omringd door de Rocky Mountains.

De kamers van Emerald Lake Lodge hebben allen een eigen balkon en een open haard. Doordat er veel gebruik is gemaakt van hout bij het interieur, heeft de lodge een warme uitstraling en past het goed bij de omgeving waar het in ligt. De lodge heeft 3 restaurants. Mount Burgess serveert veel wildgerechten in combinatie met lokale groente. Bij Cilantro, wat aan het meer ligt, serveren ze kleine en gemakkelijke happen. De Kicking Horse Lounge is de perfecte plek om tot rust te komen onder het genot van een glas cognac of port. Bij de hot tub van de lodge kun je niet alleen ontspannen maar ook lokale wijnen of bieren bestellen. Emerald Lake Lodge heeft daarnaast ook een fitness ruimte, sauna en een ruime waar je kunt biljarten en andere spellen kunt spelen.

Aan de wilde Kicking Horse River en de rustige Columbia River ligt het historische dorpje Golden. Golden is één van de beste plekken in Canada om te raften, klimmen, mountainbiken en wintersporten. Ook kun je het Yoho National Park bezoeken.  Je kunt hier onder andere een bezoek brengen aan het smaragdgroene Emerald Lake of een wandeling maken naar de voet van de Takakkaw watervallen, de op een na hoogste waterval van Canada.

emerald lake lodge