Boek met onze 4 zekerheden

Etosha Onguma Tented Camp

Categorie S

Het Onguma Tented Camp bevindt zich aan de oostgrens van het Etosha National Park. Het maakt deel uit van een privéreservaat van 34000 hectare, waar verschillende wilde dieren leven. Verder is de natuurlijke omgeving van Onguma schitterend. Het reservaat bestaat uit verschillende lodges, tenten en kampeerplaatsen.

Je verblijft in een luxe safaritent. Het design is modern, met gebruik van steen, suède, staal en linnen. Deze combinatie van materialen zorgt voor een verfijnde en schitterende inrichting. Ze beschikken over een comfortabel bed en een terras. Ook heb je een binnen- en een buitendouche. Verder heeft het camp een zwembad en een waterpoel waar dieren komen drinken. In de gemeenschappelijke lounges kun je heerlijk ontspannen.  

Het Etosha National Park is een schitterend park waar je veel wilde dieren kunt vinden. Je kunt hier onder andere giraffen, olifanten, leeuwen, neushoorns en zebra’s spotten. Geschikte plekken om de dieren te zien zijn bij de waterholes, waar ze naartoe gaan om te drinken. Hier zijn vaak verschillende kuddes te vinden.

onguma tented camp