Boek met onze 4 zekerheden

Etosha Safari Lodge

Categorie B

De Etosha Safari Lodge is een mooie, stijlvolle lodge gelegen tussen de mopanebossen zo'n 10 km van de Andersson gate van Etosha. Dineer onder de sterrenhemel op de veranda, zit naast een knetterend haardvuur of geniet van een bloedrode zonsondergang vanaf het sunset deck.

De ruime kamers van het hotel zijn op een heuvel gelegen, vanwaar je schitterend uitzicht hebt over de omgeving. Je hebt een eigen veranda om van het uitzicht te genieten en airconditioning. Het restaurant heeft zowel binnen als buitenruimte waar de diverse maaltijden worden geserveerd. Ook vanaf het zwembad heb je een fantastisch uitzicht.

Het Etosha National Park is een schitterend park waar je veel wilde dieren kunt vinden. Je kunt hier onder andere giraffen, olifanten, leeuwen, neushoorns en zebra’s spotten. Geschikte plekken om de dieren te zien zijn bij de waterholes, waar ze naartoe gaan om te drinken. Je kunt met de eigen auto het park in of met een georganiseerde excursie met gids. Ook kun je een wandeling maken door de mopanebossen rond de lodge.

Etosha Safari Lodge main banner