Boek met onze 4 zekerheden

Fairmont Banff Springs

Categorie S

Gelegen in het hart van Banff National Park, een UNESCO-werelderfgoed, staat het wereldberoemde Fairmont Banff Springs-hotel als een herkenningspunt in de pittoreske bergstad Banff. Vanaf het hotel is het een korte wandeling naar het charmante stadje Banff. Ontdek lokale galerijen en musea, luxe winkels en restaurants en populaire lokale attracties, waaronder de Banff Gondola en meer.

Canada's "Castle in the Rockies" biedt al meer dan 130 jaar legendarische gastvrijheid aan hun gasten. Het gebouw is geïnspireerd op een oud Schots kasteel. De kamers van het hotel bevinden zich in de hoofd- en landhuisvleugels en hebben uitzicht op de bergen. In de zomer kan er gegolfd worden terwijl er in de winter veel skiërs komen. Er is een spa van wereldklasse in Europese stijl, evenals volledige fitnessfaciliteiten en een binnenzwembad. Er is keuze uit tien restaurants en lounges, variërend van elegant dineren tot ontspannende lounges en een informele delicatessenwinkel en bakkerij.

Vanaf Banff zijn er veel mooi wandelroutes zoals rond Lake Moraine en rondom Lake Louise. Op Lake Louise kun je varen of in de winter zelfs schaatsen. Banff is het oudste National Park van Canada en ligt in de Rocky Mountains waar je onder andere elanden, rendieren en beren kunt spotten. Een bekende bezienswaardigheid in Banff is Valley of the Ten Peaks, bestaande uit tien bergtoppen. In de winter kan er prachtig geskied worden.

fairmont springs banff