Boek met onze 4 zekerheden

Fairmont Jasper Park Lodge

Categorie S

De Fairmont Jasper Park Lodge wordt omgeven door bergtoppen en sprankelende meren. Het ligt in Jasper National Park aan de oevers van Lac Beauvert.  

De kamers van het hotel zijn comfortabel en sfeervol ingericht en sommige hebben uitzicht op het meer. Tot de faciliteiten van de healthclub behoren een verwarmd buitenzwembad (het hele jaar door), een bubbelbad, een sauna, een stoombad en een fitnesscentrum met fitnessapparatuur, een speelkamer, een kinderspeeltuin, een spa en een kapsalon. Van lekker dineren tot een ontspannend drankje bij de grote open haard in de Emerald Lounge tot een barbecue aan de oever van het meer, de rijke culinaire traditie van de Fairmont Jasper Park Lodge komt tot uiting in de verscheidenheid aan eetgelegenheden (sommige zijn seizoensgebonden). Voor de golfliefhebbers is er een prachtige golfbaan aangelegd die wordt omgeven door hoge bergtoppen.

Jasper is één van de mooiste National Parks van Canada en ligt midden in de Rocky Mountains. Voor natuurliefhebbers is het een geweldige bestemming, maar Jasper staat ook bekend om de vele wilde dieren die er leven. In het park kun je een bezoek brengen aan onder andere de Patricia en Pyramid lakes.

jasper fairmont