Boek met onze 4 zekerheden

Fish River Lodge

Categorie S

Gelegen aan de rand van de Fish River Canyon, de op een na meest bezochte toeristische bestemming van Namibië, biedt de Fish River Lodge een adembenemend uitzicht direct over de kloof van zonsopgang tot zonsondergang. Kijk vanuit de Fish River Lodge uit over de prachtige vergezichten van de Fish River Canyon en merk weer wat echte stilte is. De lodge is te bereiken na een 19 kilometer lange toegangsweg door rivierbeddingen en open vlaktes met bergen.

De lodge beschikt over een zwembad met houten dek om buiten te eten, open haard voor in de winter, terras, restaurant en spabehandelingen. Vanuit hier heb je excursiemogelijkheden als fat-bikes, mountainbiken, sundowner fietstocht en wandeltochten. De 20 chalets zijn langs de rand van de kloof gesitueerd, aan beide kanten van het hoofdgebouw. De vele grote ramen maken dat je hier overal kunt genieten van het uitzicht, ook vanuit de slaapkamer bij het ontwaken. De chalets beschikken over een en-suite badkamer, buitenterras met uitzicht en buitendouche.

Het landschap aan de westkant van de kloof is uitgestrekt, leeg en oud. Perfect voor zowel eenzaamheid als avontuur. Verken de kloof en omgeving te voet, met een safarivoertuig of met de mountainbike en ervaar het drama van dit 500 miljoen jaar oude geologische wonder.