Boek met onze 4 zekerheden

Fosshotel Núpar

Categorie B

Fosshotel Núpar heeft een schitterende locatie midden op de IJslandse vlakte. Het wordt omringd door lavavelden en biedt uitzicht op de Vatnajökull: de grootste gletsjer van IJsland. Verder ligt het in de buurt van verschillende andere bezienswaardigheden. Het hotel is ingericht volgens lokale stijl.
 
De kamers zijn simpel, maar comfortabel. Ze zijn op een rustige en lichte manier ingericht, met kleuren zoals wit en grijs. Ze bieden uitzicht op de lavavelden, de gletsjer of op de vlakte. Verder heeft het hotel een eigen restaurant waar lokale gerechten worden geserveerd. Ook is er een gemeenschappelijke lounge met een bar.
 
Vanuit het hotel heb je veel natuurwonderen binnen handbereik. Zo bevindt het grootste gletsjermeer van IJsland, Jökulsárlón zich op iets meer dan een uur rijden van het hotel. Ook de indrukwekkende kraters van Lakagígar zijn in de buurt. Ten slotte kun je een bezoek brengen aan het Skaftafell National Park, waar je onder andere de indrukwekkende Svartifoss waterval kunt vinden.

Fosshotel Nupar