Boek met onze 4 zekerheden

Fosshotel Reykjavik

Categorie B

Het Fosshotel Reykjavik ligt in het centrum van Reykjavik, op 200 meter bij de winkelstraat vandaan. Het is een groot hotel met 16 verdiepingen, waardoor je een mooi uitzicht hebt over de stad en de zee. Het is een luxe en modern hotel, met een stijlvol en strak design. De gemeenschappelijke ruimtes staan in het teken van rustige kleuren.

De kamers zijn comfortabel en ruim. Ze zijn modieus ingericht en beschikken over moderne meubels. Verder is er een minibar en een zithoek aanwezig. Het hotel heeft verschillende faciliteiten om het je naar de zin te maken. Zo is er een restaurant, een fitnesscentrum en een biertuin waar je typisch IJslands bier kunt proberen.

Reykjavik heeft veel te bieden. Een leuke activiteit is de Fly Over Iceland. Dit is een 4D-attractie waarin je over IJsland ‘vliegt’. De video op het 20 meter grote, bolvormige scherm laat afgelegen gebieden zien waar je zelf niet zo snel zult komen. De vlucht zelf duurt ongeveer 10 minuten. Een zeer indrukwekkend en leuk uitje voor het hele gezin!

Fosshotel Reykjavik