Boek met onze 4 zekerheden

Fukinomori (2, incl. HP)

Categorie S

Je ervaart de schoonheid en rust van de Kisovallei tijdens je verblijf in dit prachtige hotel in Japanse stijl. Gelegen in de bossen zo’n 10 minuten buiten het historische stadje Tsumago kun je gebruik maken van de vele onsen van het hotel, die vrijwel allemaal uitzicht op de mooie omgeving hebben. Tijdens het ontbijt en diner geniet je van de regionale Japanse keuken

De kamers zijn over het algemeen in Japanse stijl ingericht, dus inclusief futons om op te slapen. Er zijn een aantal kamers die over westerse bedden beschikken. Alle kamers hebben een eigen badkamer.

De trekpleister van het hotel zijn de vele onsen die gebruik maken van de heetwaterbron die zich hier bevindt. Er zijn zowel binnen- als buitenbaden waar mannen en vrouwen gescheiden kunnen baden. Ook is er de mogelijkheid om een kleiner privé bad af te huren voor je eigen gezelschap.

Het hotel ligt zo’n 10 minuten buiten Tsumago, midden in de bossen van de Kisovallei. Vanwege de afgelegen ligging biedt het hotel een gratis shuttleservice naar Tsumago en het treinstation van Nagiso.

Fukinomori header