Boek met onze 4 zekerheden

Glacier House Hotel

Categorie S

Gelegen op ongeveer 10 minuten van het centrum van Revelstoke, is het gebied rond het Glacier House Resort een paradijs voor natuurliefhebbers. Vanaf het unieke landgoed van 18 hectare word je op elk moment van de dag begroet met een prachtig uitzicht op Mt. Begbie en andere omliggende bergtoppen.

De kamers van het Glacier House Hotel hebben uitzicht over de omgeving en de bergen. Doordat er veel met hout is gewerkt, hangt er een natuurlijke sfeer in het hotel wat goed mengt met de omgeving. Het hotel heeft een groot binnenzwembad met sauna. Je kunt ontspannen tijdens een massage of in de jacuzzi. Er is een klein winkeltje op het terrein en vanaf het hotel loop je zo de weide omgeving in. Bij het restaurant, wat mooi uitzicht heeft over Mt. Begbie, kun je heerlijke gerechten bestellen en bijkomen van een dag in de natuur.

Revelstoke is een dorp gelegen in het Revelstoke National Park. Aan te raden is een rit over de Meadows in the Sky Parkway naar de top van de Mount Revelstoke (1920 m) en het Balsam Lake.  In het National Park ligt ook de Revelstoke Dam, één van de grootste energiebronnen in British Columbia. In de omgeving van het hotel kun je dirtbiken, kanoën, paddleboarden en zwemmen. 
 
 

glacier house