Boek met onze 4 zekerheden

Golden Nugget

Categorie B

Het Golden Nugget Hotel is een resort in Las Vegas. Het ligt op ongeveer 10 minuten rijden van de strip. Het resort bestaat uit vier torens, die allemaal over verschillende soorten kamers beschikken. De faciliteiten van het hotel zijn ook verspreid over deze torens. Het hotel ziet eruit zoals je in Las Vegas zou verwachten. Er is veel te doen en je zult versteld staan van wat je in het hotel kunt vinden. Zo heeft het zwembad bijvoorbeeld een glijbaan die door een aquarium met haaien heengaat, waar je vervolgens ook weer langs kunt zwemmen.

De inrichting van de kamers verschilt per toren. Ze zijn allemaal zeer luxueus, met onder andere marmeren badkameronderdelen. In het hotel kun je je goed vermaken. Er is een casino en er zijn verschillende restaurants en bars. Ook is er een fitnessruimte, een spa en zijn er meerdere winkels. Het zwembad schitterend en de ligweide is verspreid over twee verdiepingen, waar de glijbaan langs gaat. Ook is er een ander zwembad die alleen toegankelijk is voor volwassenen van 21 jaar en ouder.

Een must do in Las Vegas is een avond van het entertainment van de stad genieten. Las Vegas kent eindeloos veel shows. Er treden grote artiesten op, maar ook acrobaten, goochelaars en showgirls. Er zit ongetwijfeld iets leuks voor je bij.

Golden Nugget