Boek met onze 4 zekerheden

Griya Santrian

Categorie S

Griya Santrian is een luxe hotel met 98 kamers en is gebouwd in Balinese stijl. De kamers zijn ruim en mooi ingericht. Bij het hotel zijn drie zwembaden een spa en meerdere eetgelegenheden. Ook kunnen gasten deelnemen aan yogalessen, fietstochten en barbecues op het strand.

De kamers zijn voorzien van een groot terras, airconditioning, gratis wifi, een kluisje, een kledingkast, koffie- en theefaciliteiten, een tv, een haardroger, een minibar en een eigen badkamer.  De accommodatie beschikt over een tropisch tuin, een parkeerplaats, een bibliotheek waar je rustig een boekje kan lezen, een receptie en twee bars. Het hotel heeft twee restaurants: The Starfish Beach Lounge, waar internationale gerechten worden geserveerd en Wantilan, waar zowel Indonesische als Oosterse gerechten geserveerd worden.

Griya Santrian heeft een centrale ligging aan het witte zandstrand van Sanur. Het hotel ligt op loopafstand van lokale winkels en restaurants. Vanuit het hotel is het ongeveer 20 minuten rijden naar het vliegveld en 15 minuten naar het centrum van Sanur.

griya santrian