Boek met onze 4 zekerheden

Guacimo

Categorie S

Zelden zal je je zo één voelen met de natuur als in Guacimo te El Castillo. Geniet hier van een geweldig uitzicht over de San Juan rivier. De lodge ligt in de middle of nowhere, je hoort hier alleen de geluiden van de natuur.  De bingalows zijn wat hoger gelegen, houdt dus wel rekening met een flinke klim. Wat je dan aantreft is een van de mooiste accommodaties van Nicaragua. 

De lodge heeft 6 bungalows en cabañas met een eigen patio met veel privacy. Het bijzondere aan deze kamers is dat de zijkanten van de lodges open zijn, waardoor je je nog meer midden in de natuur bevindt. Om deze reden hoeft je ook geen gebruik te maken van airconditioning, aangezien de wind erdoorheen waait en er dus een aangename temperatuur heerst. Om het bed hangt een klamboe en u heeft een eigen badkamer.
De accommodatie wil zo duurzaam mogelijk zijn en maakt o.a. gebruik van zonne-energie. Geniet van een maaltijd in het restaurant, neem een duik in het zwembad of maak gebruik van de yogavoorzieningen.
Er is geen wifi, houdt hier rekening mee.

De lodge ligt op 15 minuten varen van het dorp El Castillo. Er zijn in de omgeving verschillende wandelpaden om de natuur van El Castillo te ontdekken.

 

gucaimo